Tarieven en verbruik
Heb je een vraag over je verbruik? Hulp nodig om een Orange abonnement aan te schaffen? Dan ben jij op de juiste plek op Tribe!
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Highlighted
ronaldo
Gewaardeerd verkenner

promo abonnement

OPGELOST

Vrijdag naar de shop geweest voor nieuwe smartphone volledig betaald en een afzonderlijk abonnement,toen ik de vraag stelde of ik van de promo's kon genieten was het antwoord NEEN want jij bent al klant bij ons en deze zijn enkel voor nieuwe klanten ook bij online bestellingen.Eerder deze week had ik wel een reactie gekregen op een vorig topic dat je  van  promo's kan genieten zowel online als in de shop.Wat ik tenzeerste betreur is het feit dat eenmaal je klant bent je niet meer meetelt,natuurlijk is dit niet alleen bij orange,spreek uit ervaring ik heb nog zo verschillende abonnementen lopen waar ik al jaren klant ben en nooit kan genieten van speciale voordelen.Spijtig dat je dit alleen maar teweten komt als je online bestelt of in de shop komt.

 

Labels (1)
0 pluimen
6 ANTWOORDEN 6
Cdt24801
Aspirant sjamaan

Re: promo abonnement

@ronaldo 

Over welke promo heb je het? Staat er op de website bij vermeld dat het enkel voor nieuwe klanten is?

0 pluimen
Cdt24801
Aspirant sjamaan

Re: promo abonnement

@ronaldo 

Ik heb zelf even gekeken op de website van Orange. Bedoel je de promo van de eerste drie maanden korting op een Koala abo?

Dan moet ik helaas de shop gelijk geven. In de voorwaarden staat helemaal onderaan dat deze promo enkel geldig is voor nieuwe klanten die online bestellen. Zelfs als nieuwe klant, als je ervoor naar de shop gaat ben je gezien ....

Dat vind ik ook niet echt klantvriendelijk .... Gefrustreerde smiley

0 pluimen
patrick2
Leidende genezer

Re: promo abonnement

@ronaldo  ht is helaas inderdaad zo eenmaal klant en de promo's gaan er aan voorbij. Vind dat elke provider ook de bestaande klanten eens een leuke promotie of actie kan geven. En dan bedoel ik echt geven dus moest er een abonnement zijn waar je nu 50 procent krijgt geeft de bestaande klant ook 3 maanden die korting.

ronaldo
Gewaardeerd verkenner

Re: promo abonnement

Het gaat inderdaad over dat koala abo.Mijn bericht was infeite ook maar om aan te tonen dat als je eenmaal klant bent gewoon in de kou blijft staan,maar zoals ik reeds eerder heb vermeld is dit niet alleen bij orange zo.Waar is de klantvriendelijkheid??????????

Cdt24801
Aspirant sjamaan

Re: promo abonnement

Ik denk dat bij de meeste, indien niet alle,  providers de winst voor de aandeelhouders de eerste prioriteit is ....Gefrustreerde man

Grote Wijze
Grote Wijze

Re: promo abonnement

Ugh @ronaldo 

Totem voelt je teleurstelling tot in de tipi.
Orange Thank You programma beloont zijn trouwe klanten: https://oran.ge/2SC1YaW
Cadeaus in overvloed. 

Je mag ook altijd ons webcare team hiervoor contacteren. 

Door vragen wordt men wijs.

Totem

 

0 pluimen
Leden met de meeste pluimen