annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Even over de Badges en Kadookes

Topic gestart op: 13-05-23 22h47

Antwoorden: 15 antwoorden

Cdt24801
Wijze
Wijze
20 15 761

Even over de Badges en Kadookes

Er zijn twee verschillende dingen:

  • Kadookes: die krijg je, ter gelegenheid van "iets" ... uw verjaardag, kerstmis, valentijn ... whatever ... Maar dat is nooit zeker, de ene keer krijg je er eentje voor je verjaardag, de andere keer eentje voor nieuwjaar, maar dikwijls ook gewoon niks ... Je weet dat nooit op voorhand, het is steeds een verrassing en je moet er niets voor doen.
  • Badges: die verdien je, daar moet je iets bepaald voor doen. En hier maken we opnieuw een onderscheid tussen Orange Thank You badges en Tribe badges:
    • OTY badges, dat is eenvoudig; die staan allemaal opgesomd in uw klantenzone. Als je er op klikt verschijnt er een tekst die u zegt wat je moet doen om die badge te verdienen.
    • Tribe badges: die verdien je hier op Tribe door actief te zijn, in de brede zin van het woord. Wat je exact moet doen voor de badges te verdienen, dat kun je uitvissen door eens te gaan kijken bij Tribers die reeds langer actief zijn. Ga naar hun profiel en kijk welke badges ze hebben. Als je er op klikt verschijnt de uitleg hoe ze die badge verdiend hebben.
  • Tenslotte heb je nog de rangen hier op Tribe: die moet je verdienen door hier actief te zijn in de brede zin van het woord. Wanneer en waarom je een nieuwe rang krijgt, dat weet enkel de CM.

Zo, hopelijk is het nu allemaal wat duidelijk

Cdt24801_0-1684010930389.png

 

15 Opmerkingen