annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Mobiele data gebruik / verbruik

Topic gestart op: 03-08-21 11h34

Antwoorden: 2 antwoorden

patrick2
Wijze
Wijze
8 2 318

Mobiele data gebruik / verbruik

Tegenwoordig gebruiken steeds en steeds meer mensen hun mobiele data. Het aantal Gb's in je abonnement is dan ook steeds en steeds meer geworden. Het gebruik van je mobiele data is dan ook steeds belangrijker geworden en zeker voor diegene die vaak op reis moeten voor het werk maar ook voor de mensen die het nodig hebben als ze op vakantie gaan of die zich gewoon verplaatsen. 

Maar hoe vervelend is het als je opmerkt dat je mobiele data ineens op is halverwege je maand ? Dat is iets wat eigenlijk niemand wil en dan kan je mobiele data bijkopen bij Orange. Je zou dus surf volume kunnen bijkopen als je merkt dat je te weinig data hebt. Hier kan je eens nalezen hoeveel je dat kost en hoe je dit kan aanvragen. 

Maar wist je dat je ook bij Orange je maandelijks abonnement gewoon kan aanpassen ? Je kan namelijk per facturatie cyclus je abonnement vrijblijvend aanpassen naar een abonnement dat op dat moment bij je past. Dat kan dus meer zijn maar dat kan ook minder zijn , net wat je nodig hebt. Je kan dus 12 keer per jaar je abonnement aanpassen naar de noden die jij nodig hebt. 

Als voorbeeld heb je nu een Go plus abonnement = onbeperkt bellen + sms'en + 10 GB mobiele data. Je gaat drie weken weg en je hebt niet direct wifi tot je beschikking maar je wil wel tv kijken en of Netflix of YouTube gebruiken. Op dat moment ga je dus je mobiele data gebruiken maar voor Netflix of live tv of YouTube zal dat wel meer mobiele data kosten dan dat je gaat via wifi. Binnen de drie weken zal je dus redelijk snel door je mobiele data heen zijn. Daarom kan je dan er voor kiezen om je abonnement op dat moment aan te passen naar een hogere formule zodat je zeker bent dat je toch toe kan komen met je mobiele data. 

Hier in deze link kan je zien hoe je het beste je tarief plan aanpast. Je tarief plan wijziging kan je ook doen als je al op vakantie of onderweg bent naar je bestemming. Hiervoor moet je dus niet thuis zijn of in België om deze aanpassing te kunnen doen. Hier kan je ook nog eens nazien welke abonnementen je kan kiezen en hoeveel mobiele data erbij zit in je abonnement. 

patrick2_0-1647065093397.png

 

2 Opmerkingen
Over de auteur
Ben iemand die graag de dingen probeert op te lossen als ook mensen te helpen. Heb bij Telenet en Proximus een lange tijd gewerkt dus dat speelt ook een belangrijke rol. Verder hou ik mij bezig met vooral de pc en internet als gsm's en ben ik graag op de hoogte van de nieuwe weetjes en dingen.