Toestellen en instellingen
Je oog laten vallen op een nieuwe smartphone? De nieuwste smartwatch uitgetest of benieuwd naar de reviews over de nieuwste producten van onze techbloggers ? Dan vind je zeker iets naar jouw gading in deze rubriek.
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
oskarhuy
Gewaardeerd verkenner

Hoelang duurt het vooraleer mijn 4G werkt?

OPGELOST

Ik heb zojuist mijn nieuwe simkaart van Orange ontvangen, ik ben overgestapt van Mobile Vikings naar Orange.

Mijn simkaart is reeds geactiveerd en ik kan bellen en sms'en met deze kaart. Ik heb alleen wel nog problemen met mijn mobiel internet. Ik kan nog geen gebruik maken van mijn 4G. Ik heb de APN ingesteld via de instructies op de Orange website, maar niets blijkt te werken. 

Is dit normaal dat dit nog niet lukt? Moet ik nog iets anders doen of doe ik iets verkeerd?

Alvast bedankt om me te helpen!

Labels (1)
0 pluimen
9 ANTWOORDEN 9
Josette
Leidende sjamaan

@oskarhuy  goedemorgen, hopelijk is het intussen opgeost voor je?

Deze krijg je ook:

Tagnieuw.jpg

 

Josette is ook een klant maar ... Vergeet niet om: pluimen te geven en/of als oplossing te markeren dank U klik op het blauwe woordje.

Joery_dw
Gewaardeerde genezer

Dag @oskarhuy 

 Welk toestel heb je? Heb je uw toestel al eens herstart?

0 pluimen
oskarhuy
Gewaardeerd verkenner

Hoi Joery

Ik heb een iPhone 12, heb deze al opnieuw opgestart en verschillende keren geprobeerd om het juist in te stellen. Ik heb daarnet contact opgenomen met Orange zelf en zij vertelden me dat meerdere mensen problemen hebben met hun mobiel internet. Het ligt bij Orange zelf en kan ik verder dus niets aan doen!

0 pluimen
pieth
Gewaardeerd verkenner

Hallo, ik heb exact hetzelfde probleem na een switch van Scarlet naar Orange. Als je zegt dat het bij hen ligt, hoe lang moet er dan nog gewacht worden? Ik heb gisteren (27/07) mijn SIM-kaart gewisseld, bellen en SMS ging vrijwel onmiddellijk. Ik had gehoopt dat de 4G overnight in orde zou komen, maar neen...

Leden met de meeste pluimen