annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Nieuwe GSM

Topic gestart op: 06-07-21 12h14

Antwoorden: 2 antwoorden

DaanBautens
Rekruut scout

Nieuwe GSM

Goedemiddag,

Helaas is mijn gsm stuk en zijn de reparatiekosten te hoog.

Is het mogelijk om een nieuwe aan te kopen en deze bij men afbetaling van men andere gsm te zetten, door men abonnement te verhogen?

Labels (1)
0 pluimen
2 ANTWOORDEN 2
Cdt24801
Wijze
Wijze


@DaanBautens  schreef:
.. knip ...

is het mogelijk om een nieuwe aan te kopen en deze bij men afbetaling van men andere gsm te zetten, door men abonnement te verhogen?


Om het antwoord van Patrick samen te vatten: neen, dat kan niet. Verhogen van abo staat er los van, dat kan altijd. Bij aankoop (op afbetaling) van een nieuwe gsm voordat de oude is afgelost dient de oude eerst helemaal in één keer afbetaald te worden.

Wat je eventueel kan doen is de aflossing bij Orange gewoon laten doorgaan op de oude (ondanks dat je die niet meer hebt) en bij een bank een persoonlijke lening aangaan waarmee je een nieuwe gsm gewoon ineens koopt. Je zit dan wel met twee afbetalingen, één bij Orange en één bij een bank.

Leuze van de dag | Echte levenswijsheid vind je niet met een zoekmachine op internet
Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Tomorrow is another day


patrick2
Wijze
Wijze

@DaanBautens  

Dat is jammer te lezen dat je gsm kapot is en de kosten kunnen inderdaad duurder zijn dan een nieuwe te kopen. 

Moest je al een abonnement hebben met een toestel op afbetaling dan ga je of de restwaarde ervan moeten betalen of je neemt een nieuw nummer en voegt dit toe aan je contract en je kan een nieuw toestel kiezen. Je kan namelijk niet je huidige toestel hierdoor laten vervangen op afbetaling aan je huidige nummer want je hebt daar al een toestel op geregistreerd. 

Wat is er eigenlijk defect aan je toestel en hoe lang heb je deze al? Want het is wel zo dat je twee jaar garantie hebt op je toestel , batterij is zes maanden , en als er dus iets defect is wat niet je eigen schuld is dan kan je het toestel opsturen ter reparatie. 

Patrick2 | De eenvoudigste oplossing is vaak de beste!
Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Tomorrow is another day


Leden met de meeste pluimen