Toestellen en instellingen
Je oog laten vallen op een nieuwe smartphone? De nieuwste smartwatch uitgetest of benieuwd naar de reviews over de nieuwste producten van onze techbloggers ? Dan vind je zeker iets naar jouw gading in deze rubriek.
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
ini7
Aspirant verkenner

Nieuwe Iphone kopen of niet

OPGELOST

Hallo iedereen,

Ik ben heel hard aan het twijfelen om een nieuwe gsm aan te kopen. Alsook over welk merk ik dan zou nemen. Ik heb bijna altijd Iphone gehad maar vind de laatste tijd dat deze gsm’s best duur zijn geworden. Ik ben zelf iemand die heel moeilijk beslissingen kan nemen. Misschien kan ik door jullie de knoop doorhakken. Alvast bedankt! 

Labels (1)
0 pluimen
8 ANTWOORDEN 8
Cdt24801
Leidende sjamaan

@ini7 

Zoals je merkt zijn er voor alle alternatieven wel voor- en tegenstanders te vinden, elk met hun argumenten.

Je hebt dus een hoop tegenstrijdige adviezen, wat heel menselijk is. Ook ik heb zo mijn voorkeur, hier komt geen ei-dinges binnen. Gewoon veel te duur. Hetzelfde is echter ook waar voor de "vlaggenschepen" van de andere merken. Ik geef geen €1.000 of meer uit voor een foon ... Nog niet eens de helft ...

Voor alle duidelijkheid, ge gaat mij dus niet horen zeggen dat ei-dinges of topmodellen van andere merken geen goede toestellen zijn. Ze zijn alleen pokkeduur.

Het voordeel van de "andere merken" is dat ze in hun gamma ook beter betaalbare modellen hebben. In de ei-store is zelfs het goedkoopste (recente) model nog zeer duur. 

Veel hangt dus ook af van uw besteedbaar budget. Eenieder doet met zijn eigen centen wat hij wil. Echt slechte foons zijn er niet meer, de echte very-low-budget foons misschien daargelaten.

Mijn raad is daarom: bepaal eerst in eer en geweten hoeveel je wil en kan besteden. Kijk daarna wat de markt voor dat budget te bieden heeft. Eens je daar een goed idee over hebt, kan je nog steeds eens terugkomen om enkele toestellen voor te leggen om er onze mening over te geven. Of je koopt dan meteen het toestel van uw keuze, tenslotte hebben wij daar niet over te beslissen.

Veel succes 😉

   Leuze van de dag |    Herinner je gisteren, droom van morgen, maar leef vandaag! 
    Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren  
Tomorrow is another day
Joery_dw
Gewaardeerde genezer

Ik heb een iPhone SE 2020 en ik ben daar tevreden van en die is in vergelijking met andere iPhones goedkoper.

Josette
Veteraan sjamaan

@ini7  wij zijn Samsung fans.

Ieder zijn ding, hier komt niets van I in huis.

Succes met je keuze.

Josette is ook een klant maar ... Vergeet niet om: pluimen te geven en/of als oplossing te markeren dank U klik op het blauwe woordje.

Gregory
Veteraan sjamaan

Dat moet je voor jezelf uitmaken.  Ben een iphone man.  En ja, ze zijn duurder

Heb een iphone 12 Pro en achteraf bezien was een gewone iPhone 12 ook goed geweest.

Mis wel mijn iphone XS, de 12 weegt meer

Hier heb je de lijst Smartphones en gsm's | Orange België

 

Leden met de meeste pluimen