Toestellen en instellingen
Je oog laten vallen op een nieuwe smartphone? De nieuwste smartwatch uitgetest of benieuwd naar de reviews over de nieuwste producten van onze techbloggers ? Dan vind je zeker iets naar jouw gading in deze rubriek.
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Gdpaepe
Gewaardeerde scout

Simkaart

eigenlijk een zeer simpele vraag.

Hoelang gaat een simkaart mee? Is er daar een gemiddelde levensduur op? En moest die versleten zijn kan je gewoon een nieuwe aanvragen?

Labels (2)
0 pluimen
3 ANTWOORDEN 3
Elsandrero89
Aspirant verkenner

Ik had nog een hele oude sim kaart (mobistar). Dus ik denk dat oude sim kaarten van providers die niet meer bestaan kunnen vervallen.

0 pluimen

@Elsandrero89  nee dat hoeft niet. Ik heb een kameraad en heeft  tot begin dit jaar zijn Mobistar kaart gebruikt en dat werkte perfect. Enkel nu was die naar de Go formule gegaan en kreeg die een andere simkaart. Dus de oude werken wel als je die nog hebt maar bij een aanpassing of verandering krijg je een nieuwe simkaart. Als je Mobistar kaart nog in de schuif ligt gooi die zeker maar weg.

   Patrick2 |    De eenvoudigste oplossing is vaak de beste! 
    Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
0 pluimen
patrick2
Leidende sjamaan

@Gdpaepe  een simpel antwoord : 

een simkaart kan heel lang mee gaan. Als je die elke keer van toestel wisselt kan het wat slijtage veroorzaken maar niet veel. Moest die dan toch niet meer blijken te werken door eender welke reden ook dan kan je in de shop of online in je klantenzone een nieuwe bestellen. 

   Patrick2 |    De eenvoudigste oplossing is vaak de beste! 
    Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
0 pluimen
Leden met de meeste pluimen