Toestellen en instellingen
Je oog laten vallen op een nieuwe smartphone? De nieuwste smartwatch uitgetest of benieuwd naar de reviews over de nieuwste producten van onze techbloggers ? Dan vind je zeker iets naar jouw gading in deze rubriek.
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Manu
Veteraan verkenner

eSIM bij Orange

Nu met de voorstelling van de nieuwe iPhone Xs die DUAL SIM gaat ondersteunen, maar enkel via eSIM...

Is er bij Orange al zicht op eventuele ondersteuningen van eSIM?

Alvast bedankt!

Manu

Labels (2)
64 ANTWOORDEN 64
Yourt
Ervaren verkenner

Het wordt nog beter nu: de iPad Pro 11" en 12,9" (3de gen) hebben alleen nog eSIM.

Gedaan dus met het gebruik van de nanosim waarbij de eSIM een nutteloze feature is;

Wie gaat eerst? Officiëel vind je geen BE providers via gewone lijst.

Maar via iPad Pro pagina kom je wel op een lijst waar Orange, Proximus en Telenet vermeld zijn.

Het moment van de waarheid dus. Ik zit met mijn Orange in prepaid wachtzone, maar heb TV bij Telenet.

Van Proximus ben ik geen grote fan... maar de eerste die iPad Pro-iPhone-Watch combo abo kan aanbieden, en al minstens een eSIM ondersteuning, die maakt serieuze kans op een nieuwe klant met abo. 🙂

Jeroewn
Leidende verkenner

Ik twijfel er niet aan dat de esim er zeer spoedig aan zal komen bij alle drie de providers. Zeker nu apple zeer hard aan de kar trekt van de esim. Maar laat je werkelijk je keuze van provider afhangen aan wie het eerste deze esim aan zal bieden? Ik zou toch nog een hoop andere zaken in overweging nemen.

Persoonlijk werk ik gewoon altijd via de hotspot van mijn iphone, alweer 100€ uitgespaard op de ipad dan, werkt even vlot.

Bennoid
Gewaardeerd verkenner

Ja ik laat zeker mijn providor hier van afhangen. Ik loop nu met 2 smartphones voor werk en privé. Aangezien deze ook steeds groter worden is dit gewoon een last. De eerste providor die ervoor kan zorgen dat ik enkel met mijne XR moet rondlopen, die heeft een klant erbij, met alle andere dingen waar mijn Love pakket nu voor zorgt.

Cdt24801
Leidende sjamaan

@Bennoid

Wat ik vroeger deed was mijn diensttelefoon doorgeschakeld naar mijn eigen foon waardoor ik enkel mijn eigen foon moest bijhebben.

Enige nadeel, als je zelf een dienstgesprek wil aangaan en je bent niet thuis moet je uw eigen foon gebruiken.

Leuze van de dag | Herinner je gisteren, droom van morgen, maar leef vandaag!
Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Tomorrow is another day


Bennoid
Gewaardeerd verkenner

Sms en telefoon doorschakelen? En dan mag ik dit steeds uitschakelen na de werkuren en terug inschakelen begin van de dag wil ik enige vrije tijd behouden? En moet ik naar een betalende servicedesk bellen met mijn persoonlijk abonnement terwijl dit voorzien is voor mij van mijn werk? Ondertussen als ik dan wil terugbellen of gewoon bellen heeft men mijn persoonlijk nummer (en nee, geen geheim nummer, ik neem dat zelf niet eens op). Zo kan ik evengoed enkel een werktelefoon hebben met 1 nummer.

Nee dit moet gescheiden voor mij en dat wilt zeggen ofwel 2 toestellen ofwel dualsim. En als er een provider mij die mogelijkheid voor esim geeft kan ik mijn oude iPhone gewoon verkopen en zit ik snus met 1 toestel.

Leden met de meeste pluimen