annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Info dat zeker gedeeld moet worden !!

Topic gestart op: 01-12-19 01h59

Antwoorden: 1 antwoord

kellydebelder
Veteraan verkenner

Info dat zeker gedeeld moet worden !!

Nieuwsgierig wie er mee voor zorgt dat alles in goede banen wordt geleid op Tribe?

 

We stellen jullie voor: @Totem, onze Grote Wijze.  Hij deelt niet alleen zijn uitgebreide kennis over Orangemet jullie, maar staat jullie bij met raad en daad over onze producten en diensten.

 

Maar vergis je niet! Hoewel @Totem veel weet, maakt hij echter geen deel uit van onze klantendienst. Tribeis een interactief platform voor wederzijdse ondersteuning tussen gebruikers. @Totem zal enkel tussenkomen om informatie te geven die nuttig is voor iedereen.

 

Je ontmoet ook de Orange-medewerkers.  Zij lezen met plezier mee om beter jullie problemen te begrijpen, ze houden rekening met jullie suggesties en soms chatten ze gezellig met jullie mee.  Daarnaast geven de Orange-medewerkers jullie graag advies, maar ze vervangen zeker de klantenservice niet.

 

 @AssiaA@NelsonM en @LisaP zijn onze moderators. Ze zijn er vooral om te zorgen dat alles goed gaat en dat iedereen de algemene gebruiksvoorwaarden en de regels en afspraken van de community respecteert.  We zijn er zeker van dat, dankzij jou, Tribe een aangename plek zal worden om een babbeltje te slaan, toch? 

 

Onze moderators zijn er ook om de antwoorden die jullie geven goed te keuren. Ook waarschuwen ze @Totem als een fout in een antwoord is geslopen of als er aanvullende informatie nodig is.

 

zijn onze Community Managers. We zijn hier om jullie vragen, suggesties of problemen over de werking van Tribe te beantwoorden.

 

We zijn hier natuurlijk ook om je te leren kennen. Ga dus maar door en stel jezelf voor! Wie begint er? 

 

Simon en Céline    

 

 

1 ANTWOORD 1
patrick2
Wijze
Wijze

@kellydebelder  de info die u geeft is nuttig voor diegene die het niet weten daarvoor al dank dat u het wil delen op de tribe.

Nu zijn er al wel een aantal dingen veranderd op de tribe. Zo is @AssiaA  helaas niet meer actief binnen de Tribe deze is een andere weg in gegaan. Celine die de post gemaakt heeft is ook helaas niet meer actief enkel Simon is er nog . Voor de rest is de info die erbij staat nog wel up to date en ter info is @AlexandraW erbij gekomen ter vervanging van...

Hierbij geef ik u dan toch een pluim van mij. Moest er nog meer info zijn die u wil delen zeker doen ! Want het is van de klant voor de klant om elkaar te helpen en goede info te geven.

Patrick2 | De eenvoudigste oplossing is vaak de beste!
Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Tomorrow is another day


Leden met de meeste pluimen