annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Oplossingen valideren

Topic gestart op: 04-03-23 06h49

Antwoorden: 1 antwoord

patrick2
Wijze
Wijze

Oplossingen valideren

Op de tribe zijn vele vragen te vinden en we proberen daar iedereen zo goed mogelijk bij te helpen om een gepaste of een juiste oplossing aan te bieden. Maar jammer genoeg weten wij niet altijd of we de gepaste oplossing hebben gegeven of de juiste oplossing hebben gegeven. 

Daarom even de aandacht om de oplossing aan te duiden die je echt geholpen heeft of de post die je naar de gepaste oplossing heeft gebracht. Dit is een belangrijk onderdeel binnen de tribe omdat we dan weten of je zelf geholpen bent maar ook omdat dan jou vraag weer boven aan komt te staan met de gepaste of juiste oplossing. Op die manier helpen we ook weer andere mensen die dezelfde vraag hebben of die iets gelijkaardigs hebben. 

Daarom als je een vraag gesteld hebt en je hebt de gepaste oplossing of de juiste oplossing markeer dan aub de post die je geholpen heeft. Het is jammer om te moeten vast stellen dat dit niet gebeurd. Op die manier helpen we elkaar ook niet want je gaat er enkel voor zorgen dat dezelfde vragen ook steeds opnieuw gesteld worden wat er in resulteert dat je meer en meer dezelfde topics krijgt. Maar als er een topic is aangeduid met een oplossing komt dat topic weer boven aan te staan met die oplossing en weten andere ook wat ze kunnen doen. 

Iedereen vindt het fijn als die geholpen is of kan worden met een vraag en niet een vraag stellen en daarna weg te gaan zonder dat ook maar iemand weet of er ook daadwerkelijk een oplossing is. Het is een kleine moeite , één druk op de knop , om de oplossing aan te duiden. En zelf wil je toch ook geholpen worden als je een antwoord zoekt ? Maar het zoeken naar een vraag met de oplossing gaat dan moeilijk als er geen topics aangeduid worden met een oplossing. 

Weet je niet hoe dit te doen ? 

Na dat je een topic geplaatst hebt komen er reacties en ergens in die reacties zal er wel de juiste oplossing staan of een gepaste oplossing wat je kan helpen. Die ene specifieke post is dan je oplossing en die duid je als oplossing aan. Zie hier onder een voorbeeld hoe dit er dan staat :

patrick2_1-1677908501086.png

Heb je zelf de oplossing gevonden ? vermeld dit dan in je gemaakte topic en duid dan je eigen post aan als oplossing. 

Enkel op deze manier kunnen we elkaar blijven helpen , blijven de vragen overzichtelijk , voorkomen we dubbele topics en weet iedereen of er een oplossing is. 

Patrick2 | De eenvoudigste oplossing is vaak de beste!
Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Tomorrow is another day


Labels (3)
1 ANTWOORD 1
Helen1
Ervaren genezer

@patrick2 bedankt voor de toelichting!

0 pluimen
Leden met de meeste pluimen