Tribe Lounge
Welkom bij de Tribe Lounge ! Stel jezelf voor en ontdek alles wat er te weten valt over ons Forum. Voor technische vragen of informatie over onze producten, bezoek de andere categorieën.
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Beire
Gewaardeerd verkenner

Wifi 2.4 ghz werkt niet, 5 ghz probleemloos

Sinds gisterenmiddag geeft onze 2.4 ghz WiFi constant problemen. Vanmorgen bij het opstaan was het weer van hetzelfde, de 2.4 ghz werkt niet, terwijl de 5 ghz frequentie probleemloos werkt.

De modem (Siligence) werd al verschillende malen gereset, dit werkt dan terug even normaal om na een bepaalde tijd in foutmelding te gaan. (Zendt wel wifi signaal uit, maar met 'uitroepteken', dus geen internet).

Help?

Labels (1)
0 pluimen
4 ANTWOORDEN 4
Tinneke2
Leidende genezer

Beste Beire, Heb je al eens met de technische dienst gebeld ook zij kunnen perfect zien wat er aan de hand is , Is niet altijd nodig om een ander te kopen bij wie ben je aangesloten .ze komen ook bij jou kijken gratis als het aan het toestel ligt.Hoop dat het vlug opgelost geraakt .

0 pluimen
Beire
Gewaardeerd verkenner

Ter info:

Ondertussen is er een technieker van Orange langsgeweest, modem (oud model) werd vervangen door een nieuw model, sindsdien geen problemen meer.

Was dus een hardwareprobleem. 

Tinneke2
Leidende genezer

Beire 

fijn om te horen dat het probleem opgelost is dat horen we graag .heel fijne zondag nog .

Cdt24801
Leidende sjamaan

@Beire 

Als het herstarten of eventueel zelfs resetten van de modem/router niet helpt zou ik hem (laten) omwisselen voor een nieuw, goed werkend exemplaar..

Leuze van de dag | Herinner je gisteren, droom van morgen, maar leef vandaag!
Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Tomorrow is another day


0 pluimen
Leden met de meeste pluimen