annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Chromebook

Topic gestart op: 26-09-21 13h17

Antwoorden: 5 antwoorden

phil48
Leidende verkenner

Chromebook

We hebben twee chromebooks, een anderhalf jaar "oude" Acer en een gloednieuwe HP. Op de eerste werkt de orange tv app zonder problemen, op de tweede (de nieuwe) niet.

Je kan hem koppelen via de decoder, je kan hem openen (instellingen Nederlands, leeftijdsrestrictie etc) maar gebruiken niet, want telkens klapt de app dicht nadat je op "openen" hebt geklikt.

Het is niet zo dat we teveel toestellen hebben verbonden, want in onze instellingen staan slechts vier van de (mogelijke) zes apparaten "gekoppeld".

Iemand een tip hoe dit op te lossen? De HP is via wifi verbonden met ons (orange) netwerk.

 

Labels (2)
0 pluimen
5 ANTWOORDEN 5
patrick2
Wijze
Wijze

@phil48 

Om het even te verduidelijken op een gewone laptop of pc zal de Orange tv app niet werken. Heb dit in het verleden geprobeerd ook met een eventuele APK maar nog altijd werkt dit niet. 

Met de nieuwe Orange tv plus app werkt het wel op een laptop of een pc. Je kan dan eigenlijk rechtstreeks gaan naar de pagina zonder een app te downloaden. Enkel is de Orange tv plus applicatie voorbehouden aan de mensen zonder decoder en is ook voor € 8,50 per maand te combineren in je pack. Je krijgt dus geen decoder maar alles via de app of website van Orange tv plus.

Patrick2 | De eenvoudigste oplossing is vaak de beste!
Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Tomorrow is another day


0 pluimen
Leden met de meeste pluimen