Tv
Wil je de andere Tribers een nieuw tv-programma aanbevelen? Of digitale weetjes uitwisselen over je Orange tv-belevenis? Op Tribe helpen we elkaar.
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Eurostar
Gewaardeerd verkenner

Wanneer worden de problemen met de subs opgelost?

de ondertiteling bij BBC first en BBC entertainment lopen nog steeds niet zoals het zou moeten zijn.. Wanneer gaat dit eindelijk opgelost worden? Ik vind het toch raar dat via mijn satellietontvangst BBC first wel de juiste ondertitels heeft,kan iemand dit verklaren???

Labels (1)
3 ANTWOORDEN 3
Greavil
Gewaardeerd verkenner

Ik ben sinds een maand klant, en er zijn inderdaad subs problemen. wanneer ik ondertitels heb op BBC one en daarna naar BBC two ga blijft de ondertiteling van BBC one verder lopen. Dit heeft dus niets met BBC entertainment of first te maken. Het lukt ons ook niet om ondertitels op opgenomen programma's te laten verschijnen, maar dit is dan wel BBC entertainment hebben nog anderen dit probleem. na een reset van de decoder was het eerste probleem inderdaad opgelost maar dit kan toch niet de bedoeling zijn?

patrick2
Leidende sjamaan

@Eurostar  ik kan je dat verklaren. Het probleem ligt hem bij BBC en de vraag is rechtstreeks gesteld aan de BBC. Die hebben te kennen gegeven dat er problemen zijn en doen er alles aan om het opgelost te krijgen. Dat het via de satelliet geen probleem geeft weet ik niet daar hebben ze niks van gezegd. Weet dat Telenet , KPN NL en Ziggo NL dezelfde problemen hebben. Ook is er geen enkele ondertiteling via de stelliet in nederland. Het betreft enkel via de digitale tv deze problemen. BBC zit in Amsterdam gevestigd en zijn dus druk bezig voor een oplossing. .

Moest je er aan twijfelen mag je altijd zelf met hun contact zoeken :

https://www.bbcbenelux.com/contact

 

   Patrick2 |    De eenvoudigste oplossing is vaak de beste! 
    Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Eurostar
Gewaardeerd verkenner

Ondertussen zijn we weeral een paar maanden en een nieuwe decoder verder en de problemen met de ondertiteling zijn er nog altijd! Je wil niet weten hoe vaak ik de decoder weeral eens moet rebooten omdat de subs niet meekomen... Na een harde reset ( spanning af,even wachten en terug aan ) komen ze dan weer terug...dus aan wat ligt het dan? Zeker niet aan BBC First of Entertainment want dan kwamen ze niet terug na een reset. Wanneer wordt hier nu eindelijk eens wat aan gedaan?

Leden met de meeste pluimen