Orange Thank You
Deel je mening over ons Orange Thank You-programma en ontdek meer over de badges en missies.
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Dave76
Rekruut scout

Badge verdienen

@Orange Als je reeds 20 jaar via domiciliëring betaalt maar op de zelfde factuur staat met je vrouw mag je toch voor beide nrs de badge verdienen ? Hoe of wie kan dit in orde zetten?

grt

Labels (1)
4 ANTWOORDEN 4
patrick2
Leidende sjamaan

@Dave76  voor de badges te verdienen is het de 'spelregel' wie de factuur betaald via domiciliering zal die badge krijgen. Dus je vrouw zal deze badge ontvangen en jij dan niet. 

Maar het is wel zo met alle badges , op wie zijn naam de factuur staat krijgt de badges. En dan bedoel ik echt alle badges. Moest je nu zelf je eigen nummer op je eigen naam zetten dan kan je ook die badges verdienen. 

Wij kunnen hier niks aan veranderen er over 'klagen' heeft ook niet veel zin aangezien wij hier allemaal klant zijn. En het is nu eenmaal wat Orange beslist en als voorwaarden er aan geeft. 

   Patrick2 |    De eenvoudigste oplossing is vaak de beste! 
    Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren

Dus best aparte facturen vragen dan ?

 

patrick2
Leidende sjamaan

@Dave76  moest het je echt gaan om die  badges te verdienen dan wel. Maar als je niet voor de badges wil gaan dan natuurlijk niet. 

Het is een keus die je zelf maakt , jij moet persé die badges hebben neem je het best je nummer op eigen naam , jij wil die badges niet persé hebben dan blijft het nu zoals het is en dan op je vrouw haar naam. 

Het is geen verplichting natuurlijk. Er zijn hier mensen genoeg die de badges helemaal niet verdienen omdat de partner betaald. En staar je niet blind op die badges hoor want je zal er al drie moeten hebben verzameld voor een cadeau te krijgen en dan dat kan heel lang duren. Maar het is je eigen vrije keus laat ik daar duidelijk in zijn en het is niks van moeten. 

   Patrick2 |    De eenvoudigste oplossing is vaak de beste! 
    Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
0 pluimen
Gregory
Leidende sjamaan


@Dave76  schreef:

Dus best aparte facturen vragen dan ?

 


Misschien - maar dan kun je wel de korting van 9 EUR op tween Go Intense/Unlimited vergetem - indien je die nu hebt

Leden met de meeste pluimen