annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Ik mis documentairezenders...

Topic gestart op: 19-06-23 21h30

Antwoorden: 9 antwoorden

Jimmy_Walgraeve
Gewaardeerd verkenner

Ik mis documentairezenders...

OPGELOST

Onlangs kwamen er weer sportzenders bij, maar buiten Discovery Channel en National Geographic Channel is er geen aanbod aan documentaire zenders. Waarom geen ID of History Channel? Ik zou hier gerust extra willen voor betalen als pakket. Veel liever dan het stereotype pornokanaal met enkel heteroseks, wat niet meer van deze tijd is. Er is al zoveel sport op de reguliere zenders, en op de meeste zenders zien we enkel herhalingen... Door gezondheidsproblemen kan ik niet veel meer dan het grotendeels van de dag tv kijken, maar ik ben niet dement en herinner mij nog wat ik een week eerder heb gezien... Ik wil graag meer docu's met inhoud, en ben Dr. Pol en Cesar Milan beu als kouwe pap. Andere providers bieden wel een docupakket aan... 

Labels (1)
0 pluimen
1 GEACCEPTEERDE OPLOSSING
patrick2
Wijze
Wijze

@Jimmy_Walgraeve 

Zolang Orange hier geen uitzendrechten van heeft kan je dit niet bekijken en kan Orange dit ook niet aanbieden. Elke provider dient wel uitzendrechten te kopen om dit te kunnen aanbieden aan de klant. 

Ja Telenet en Proximus betalen hiervoor en dus kunnen ze dit aanbieden aan de klant , de klant betaald hier ook voor want ze bieden dit niet gratis aan. 

Misschien ooit in de toekomst voor Orange dat ze dit gaan of kunnen aanbieden. 

Patrick2 | De eenvoudigste oplossing is vaak de beste!
Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Tomorrow is another day


Bekijk de oplossing in de community in het oorspronkelijke bericht

9 ANTWOORDEN 9
Tinneke2
Aspirant sjamaan

@Jimmy_Walgraeve @patrick2 ik kijk niet graag naar sport 🏀 al veel te veel te zien je ziet niets anders meer . Docu’s en een goede film kennen ze niet . Het is inderdaad altijd herhalingen op tv 📺 heb elke film 🎦 wel al eens gezien . Jeetje 😰
maar dat is overal niet alleen bij Orange al hoewel veel sport 🏈 kanalen , radio , kinderen programma’s weinig buitenlandse ook . Wacht nog even af . En anders heb ik een betere optie veel goedkoper en alle zenders meer variatie. Denk 🤔 er nog over na maar voor de rest blijf ik bij Orange . Daar blijf ik tevreden 😊 over . 
tinneke2 wat je in je hart draagt geraak je nooit meer kwijt 

digiboy40
Leidende verkenner

Ik mis NEDERLANDSE zenders! Na 30 jaar nog steeds geen RTL4, RTL5, SBS6, VERONICA, NET5, RTL8, RTLZ... Gelukkig kan ik ze ontvangen via Satelliet! (officieel abonnement via Canal Digitaal NL)

Jimmy_Walgraeve
Gewaardeerd verkenner

Inderdaad, Digiboy40...

Nederlandse zenders zijn ook maar miniem aangeboden, maar heb je voor Canal digitaal geen satellietschotel nodig? Die mag ik van de huisbaas niet aan m'n gevel hangen. 

0 pluimen
Josette
Wijze
Wijze

@Jimmy_Walgraeve goedemorgen,

jammer dat je ontevreden bent.

Wie weet komen ze ooit, je bent niet alleen die niet naar buiten kan en heel

de dag voor tv ligt hoor. 

Tag2023.jpg

 

Josette is ook een klant maar ... Vergeet niet om: pluimen te geven en/of als oplossing te markeren dank U klik eens op het blauwe woordje.
Leden met de meeste pluimen