Tarieven en verbruik
Heb je een vraag over je verbruik? Hulp nodig om een Orange abonnement aan te schaffen? Dan ben jij op de juiste plek op Tribe!
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
ontsnapt
Gewaardeerd verkenner

Hoe officiële klacht neerleggen?

OPGELOST

Ik wil graag een klacht tegen Orange neerleggen. Deze gaat over een mobielnummer dat ze 3 maanden dubbel in rekening hebben gebracht (zowel bij mij als de nieuwe eigenaar van het nummer). Ondanks dat ze de overdracht schriftelijk hebben bevestigd zijn ze deze bevestiging kwijt. Heb ze de schriftelijke bevestiging toegestuurd maar deze zijn ze ook kwijt. Heb ze de overname papier toegestuurd en dan krijg je een mail of je de overname papieren toe zil sturen. Heb ze de bevestiging van het abonnement van de nieuwe eigenaar toegestuurd maar deze kunnen ze niet vinden in hun systeem. In totaal heb ik 250 minuten met hun gebeld maar ze krijgen het niet geregeld en zijn steeds alle papieren kwijt.

Ik heb hun gevraagd waar ik een klacht kan neerleggen. Geen reactie. Via messanger is de enige reactie dat ik moet betalen.

Ik wil nu ook geen klacht meer neerleggen bij Orange omdat dat geen enkele zin heeft maar bij een officiele instantie. Wie weet waar dit kan. Het hoeft niet kosteloos te zijn. 

Labels (2)
11 ANTWOORDEN 11
Gregory
Leidende sjamaan


@BN  schreef:

waar vind ik info van ombudsman, 

heb het ook gehad

bijna 4 maand zonder tv

en geen hulp


Hier http://www.ombudsmantelecom.be/nl/onthaal.html?IDC=36

 

0 pluimen
patrick2
Leidende sjamaan

@Naomi1  ah zo . Een heel drama enkel voor een stopzetting van je diensten. Weet je wat je doet je belt naar de klantendienst en zet gewoon je diensten stop. Zie wel dat gsm nummer en dergelijke bij Telenet is zodat je deze kan blijven gebruiken. Dan via onderstaande link stuur je het bewijs op dat je decoder en modem binnen zijn en het is opgelost.  Bij de juiste diensten zien zij dan dat je alles hebt binnen gebracht. Regel de creditnota via de facturatie dienst en het is opgelost. 

https://www.orange.be/nl/form/bewijs-van-teruggave-van-je-internet-en-tv-apparatuur

Kan je dit misschien helpen ????

   Patrick2 |    De eenvoudigste oplossing is vaak de beste! 
    Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Leden met de meeste pluimen