annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Apple Watch Cellular - wanneer?

Topic gestart op: 23-04-18 16h57

Antwoorden: 28 antwoorden

l_siau
Gewaardeerd verkenner

Apple Watch Cellular - wanneer?

Apple heeft nu al geruime tijd terug hun Watch series 3 aangekondigd. De gewone versie is reeds beschikbaar, maar wanneer zouden de LTE toestellen op de belgische markt komen? Heb al meermaals gehoord dat dit afhankelijk zou zijn van de Belgische providers. Daar zij hun netwerk moeten open stellen voor de ingebouwde cellular chip? in frankrijk ondersteund Orange dit al lang, maar in belgië nog niks van nieuws...

Alvast bedankt!

Labels (2)
0 pluimen
28 ANTWOORDEN 28
Data_w
Ervaren verkenner

Inderdaad heb het vanmiddag ook gelezen en had het geretweet met orange in vermelding maar geen reactie op, orange was dan wel de eerste om esim te ondersteunen maar verder zijn ze ni echt geraakt precies..... Telenet was dit keer sneller blijkbaar.

NaughtyByNature
Leidende verkenner

@Totem Harder werken 🤪 lol

Cdt24801
Wijze
Wijze


@Data_w  schreef:

Nu Orange bekend heeft gemaakt dat ze esim gaan ondersteunen vermoed ik dat er schot in de zaak komt met eindelijk de Apple Watch met cellular te gaan ondersteunen? Enig idee wanneer we deze kunnen verwachten en of Orange deze zelf gaat verdelen zoals bij Orange Frankrijk?


Die vraag kun je best eens aan @Totem stellen met het vriendelijk verzoek om ze door te spelen aan zijn collega's, want hijzelf is ook geen vervanger van de klantendienst hé. En wij zelf, gewone Tribers, zijn ook gewone klanten dus wij kunnen daar zeker geen antwoord op geven ..

 

Leuze van de dag | Echte levenswijsheid vind je niet met een zoekmachine op internet
Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Tomorrow is another day


0 pluimen
NaughtyByNature
Leidende verkenner

Geduldig of ongeduldig afwachten is de boodschap 😊

0 pluimen
Leden met de meeste pluimen