Toestellen en instellingen
Je oog laten vallen op een nieuwe smartphone? De nieuwste smartwatch uitgetest of benieuwd naar de reviews over de nieuwste producten van onze techbloggers ? Dan vind je zeker iets naar jouw gading in deze rubriek.
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
oskarhuy
Gewaardeerd verkenner

Hoelang duurt het vooraleer mijn 4G werkt?

OPGELOST

Ik heb zojuist mijn nieuwe simkaart van Orange ontvangen, ik ben overgestapt van Mobile Vikings naar Orange.

Mijn simkaart is reeds geactiveerd en ik kan bellen en sms'en met deze kaart. Ik heb alleen wel nog problemen met mijn mobiel internet. Ik kan nog geen gebruik maken van mijn 4G. Ik heb de APN ingesteld via de instructies op de Orange website, maar niets blijkt te werken. 

Is dit normaal dat dit nog niet lukt? Moet ik nog iets anders doen of doe ik iets verkeerd?

Alvast bedankt om me te helpen!

Labels (1)
0 pluimen
9 ANTWOORDEN 9
oskarhuy
Gewaardeerd verkenner

Hoi Pieth,

Ik heb geen idee hoelang het zou duren tegen dat dit in orde komt, we zitten beiden met exact hetzelfde probleem. Je kan altijd wens Orange contacteren voor meer duidelijkheid!

 

0 pluimen
pieth
Gewaardeerd verkenner

ik heb net even een vriendelijke man van de klantendienst aan de lijn gehad. Bij een nummeroverdracht garandeert Orange dat 4G binnen de 24 uur werkt. Nog even wachten dus 😉

oskarhuy
Gewaardeerd verkenner

Oh okee haha, super! 

0 pluimen
pieth
Gewaardeerd verkenner

geen idee of het bij jou al werkt, bij mij nog steeds niet... Dat van die max 24u was een antwoord om er snel vanaf te zijn...

oskarhuy
Gewaardeerd verkenner

Hey pieth

Sorry voor het late antwoord. Bij mij was het redelijk snel opgelost. Het was niet enkel een probleem bij de overstap, maar een algemeen probleem bij Orange zelf. Meerdere mensen hadden hier last van. 

Ik heb ondertussen al een berichtje gekregen van Orange waarbij ze zich excuseren en 5 euro korting geven op de volgende factuur.

Ik hoop dat ze dat bij u ook gedaan hebben!

0 pluimen
Leden met de meeste pluimen