Toestellen en instellingen
Je oog laten vallen op een nieuwe smartphone? De nieuwste smartwatch uitgetest of benieuwd naar de reviews over de nieuwste producten van onze techbloggers ? Dan vind je zeker iets naar jouw gading in deze rubriek.
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Manu
Veteraan verkenner

eSIM bij Orange

Nu met de voorstelling van de nieuwe iPhone Xs die DUAL SIM gaat ondersteunen, maar enkel via eSIM...

Is er bij Orange al zicht op eventuele ondersteuningen van eSIM?

Alvast bedankt!

Manu

Labels (2)
64 ANTWOORDEN 64
Marco
Gewaardeerd verkenner

sinds mijn aanschaf van mijn nieuwe iPhone 11 Pro gebruik ik een fysische Belgische Orange simkaart voor mijn mobiel nummer in Belgie en mijn e-sim voor mijn Spaanse Orange mobiel nummer. Heel handig. De procedure om te activeren was heel makkelijk. Ik heb ook mijn Apple Watch S5 met 4G geactiveerd bij Orange Spanje, en het werkt echt perfect. Helaas ondersteunt de Apple Watch geen roaming, dus eenmaal in Belgie geen 4G voor Apple Watch, beetje raar, want roaming zou geen beperking mogen hebben. Het is echt handig om bereikbaar te zijn op je Apple Watch zonder iPhone. Tijdens een wandeling, jogging, enzovoorts. Nu hopen dat Orange Belgie deze e-sim eindelijk gaat aanbieden, het wordt echt zielig dat wij het hier nog niet hebben..... echt beschamend is het.

alvdn
Gewaardeerd verkenner


@Cdt24801  schreef:

Zou het niet kunnen dat het niet aan de provider als dusdanig ligt maar wel aan het feit dat het in BE is?


Da kan gewoon niet!

BE kan wel de ondersteuning van de eSim forceren net zoals de FCC (het amerikaanse BIPT) de nieuwe T Mobile forceerde om alleen eSim te gebruiken na de fusie met Sprint.

0 pluimen

Inderdaad vrij duur en niet nuttig voor reizen binnen EU. 

Maar kan enkel voor data, geen spraak. En niet voorzien voor Apple Watch.

0 pluimen

Dag grote wijze,

Ik vroeg me af of het voor binnen enkele maanden zou zijn of dat het voor binnen 6 maand of meer zou zijn. Groeten pieter

Leden met de meeste pluimen