Tv
Wil je de andere Tribers een nieuw tv-programma aanbevelen? Of digitale weetjes uitwisselen over je Orange tv-belevenis? Op Tribe helpen we elkaar.
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Highlighted
Ervaren verkenner

NETFLIX op decoder Orange

OPGELOST

Orange geef ons een decoder waar iedereen zonder gedoe met kabels en laptops op Netflix kan.

water niet uitvinden het is al in gebruik in Frankrijk😃

en ja daar wil ik voor betalen

gr

Labels (1)
13 ANTWOORDEN 13
Highlighted
Gewaardeerd verkenner

Chromecast is prima voor zo'n klein apparaatje. Werkt supersnel en geeft vlijmscherp beeld. Alleen moet je elke aflevering weer opnieuw opstarten.

Highlighted
Veteraan verkenner

Ik had graag een kleine opmerking gegeven over het kleine kastje Chromecast.
Voor de oudere TV toestellen zonder internet interface(smart TV) , is dit kleine ding een goede oplossing.
Let echter wel, zoasl eerder opgemerkt, je moet telkens weer je gsm, ipad opstarten en inloggen om te veranderen van aflevering, dat is juist. ook heb je heel af en toe, als de streaminf niet voor de volle 100% is geen mooi beeld. De belofte van Google om dit product uit te werken tot een volwaardige tegenhanger van Apple-TV blijft achterwege en is dus niet te vergelijken. Ikzelf kijk, ondanks ik Chromecast heb, via mijn play staion 3 en ben tot op heden zeer tevreden over dit resultaat. 
Nu denk ik wel dat de toekomst met een volwaardig operationeel  Apple Tv dat deze maand is uitgerold, het landschap van digitale film en programmas drastisch zal gaan veranderen. 
Maar voorlopig blijft het dus zichzelf behelpen of een Smart TV kopen.
Ik zou al blij zijn als de timeschift van Orange eens bleef waar hij was op het moment dat je veranderd van zender.Maar dit is een andere discutie . 

Highlighted
Veteraan verkenner

Ik kan je alleen maar gelijk geven! Bovendien is Apple TV niet langer aan het kastje gebonden, maar als app aanwezig op recente tv's,waardoor je ook Netflix in hoge kwaliteit kunt ontvangen!

0 pluimen
Highlighted
Gewaardeerd verkenner

Zou idd heel handig zijn

Leden met de meeste pluimen