Tv
Wil je de andere Tribers een nieuw tv-programma aanbevelen? Of digitale weetjes uitwisselen over je Orange tv-belevenis? Op Tribe helpen we elkaar.
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Reeds zicht op een nieuwe decoder ?

Topic gestart op: 24-01-21 09h49

Antwoorden: 29 antwoorden

Case32
Leidende verkenner

Reeds zicht op een nieuwe decoder ?

Hallo,

Is er reeds zicht op een nieuw type decoder, we zijn nu toch al 2021 en als je kijkt naar Orange Frankrijk is het nieuwe type decoder al reeds goed ingeburgerd.
Hier in België zit je nog met een decoder die doet denken aan het tijdperk van Filmnet 😉. Plus dat hij ook kan dienstdoen als warmhouder in de keuken.

Ik ben ongeveer 1,5 jaar Loveklant geweest bij Orange (nu enkel nog mobiel) en ben welbewust overgestapt naar het gele smileytje door de komst van hun nieuwe Tv-Box. 
Een mens wil toch ook wat design bij zijn mediatoestellen hé, naast een Apple TV en een flatscreen stond die baksteen echt niet mooi.

En een overstap terug is zeker te overwegen gezien de scherpe prijsstelling van hun Love packs. Maar niet zolang men blijft hangen in de vroege jaren 2000.

Nu, ik weet dat jullie geen glazen bol hebben en ook “maar” klanten zijn bij Orange, maar je weet nooit wie er hier meeleest.

Met vriendelijke groeten,

Yves

Labels (2)
29 ANTWOORDEN 29
patrick2
Wijze
Wijze

@zierbeek 

We zullen zien wat het brengt en hopelijk nog dit jaar want neem aan dat ze toch wel weer op bureau mogen werken. We kijken er naar uit naar veranderingen bij Orange. In een vorig topic heb ik nog tegen iemand gezegd , had eigenlijk verwacht dat nu Telenet nieuwe pakketten heeft dat Orange ook een verandering zou doorvoeren of iets totaal nieuws zou lanceren. Helaas heeft dit niet mogen zijn dus ze blijven nog op hun 'oude' formules zitten. 

Patrick2 | De eenvoudigste oplossing is vaak de beste!
Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Tomorrow is another day


0 pluimen
Chiquita
Aspirant genezer

Het één is het gevolg van het andere natuurlijk.
Als dat allemaal op en top in orde zou zijn, dan zou de prijs ook wel hoger liggen...

 

Chiquita
Aspirant genezer

Nieuwe decoder staat toch al enkele jaren op 1 van mijn "wishlist".
Hopelijk voor 2021 🙂

 

Case32
Leidende verkenner

Hopelijk gooit dit geen roet in het eten:

https://m.standaard.be/cnt/dmf20210506_93564507 

Kris_Tin
Aspirant verkenner

De technieker die onlangs bij ons kwam sprak over een aantal maanden. Ik was naar telenet gegaan. Tv box was zalig! Die mis ik enorm. Toch terug naar orange gegaan en digicorder is echt flauw. Bij mijn vorige orange decoder kon ik een serie opnemen voor gans het seizoen. Nu moet het elke week handmatig doen. En zo traag! Hoop dat de nieuwe een serieuze verbetering is. 

Leden met de meeste pluimen