Internet en Fixed Phone
Op zoek naar informatie over ons internet- en vaste lijn aanbod? Dan bevind je je op de juiste plek! Onze tribers helpen je graag verder ...
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Highlighted
Aspirant genezer

Powerline telenet/orange

OPGELOST

Volgende week donderdag komt men de aansluiting doen van internet en tv nu heb ik de laatste versie van de telenet powerlines zijn die compatibel met orange  ? Weet er ook soms iemand of de techniekers een tweede decoder kunnen aansluiten vergeten te vragen bij de aanvraag en ik geraak niet binnen bij de klantendienst internet en tv. Mijn smartphonenr. wordt volgende ook overgezet is vermoedelijk ook de oorzaak dat ik niet op die dienst geraak via het nummer via de vaste lijn.

Labels (2)
0 pluimen
16 ANTWOORDEN 16
Highlighted
Leidende sjamaan

Re: Powerline telenet/orange

Movieman,

Uw powerlines gaan compatibel zijn met uw orange aansluiting daar geen probleem voor. Wel even uw handleiding raadplegen voor ze opnieuw in te stellen op het nieuwe netwerk van Orange. Met instellen bedoel ik dat ze opgenomen worden op uw internet aansluiting . Betreft uw decoder zou u best eens ff vragen aan de technieker. Normaal wordt dit al gereregeld online bij uw bestelling of in de winkel , dit ook ivm de huur die er voor betaald dat dit geregistreerd staat. Aangezien uw gsm nummer wordt overgedragen naar orange heeft u dus nog bereik bij uw oude provider. Dat houd in dat u niet met het nummer 5000 kan bellen maar u kan wel bellen met het nummer : 02 745 95 00 met elke provider . U kan dus eventueel met dat nummer bellen voor extra info over uw tweede decoder. 

   Patrick2 |    Wees wie je bent ,niet wie de wereld wil dat je bent! 
    Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Highlighted
Aspirant genezer

Re: Powerline telenet/orange

Bedankt voor het antwoord ivm de powerline geeft dat toch al een geruststelling. Nu wat betreft de extra decoder het is juist naar het vaste tel.nr van orange dat ik bel maar als men opneemt kom ik steeds op facturatie uit ik krijg nooit een routing met de te kiezen nummers en daar wil men mij niet verder helpen men stuurt mij terug naar dat  02745....en zegt dat ik 2 keer op 4 moet drukken maar ik krijg die mogelijkheid niet. Daar ik bekend ben in de callcenterwereld een verleden bij de klantendienst proximus/telenet en tele2 weet ik hoe dit werkt.  Heb al iets ingesproken alsook contact opgenomen via mail je krijgt er enkel een punthoofd van.

0 pluimen
Highlighted
Aspirant genezer

Re: Powerline telenet/orange

Mijn vermoeden is dus bevestigd zolang mijn gsmnr. niet gekend (aangesloten) is in het systeem wat je moet ingegeven in het begin van de routing kom je niet voorbij de dienst facturatie die je niet kunnen (of willen) verder helpen Dus hoop ik dat een Orange shop mij wil verder helpen om nog een extra tv decoder bij te vragen voor de installatie plaats heeft. Eerlijk gezegd vind ik dit vrij bizar men moet op de klantendienst zelfs bij facturatie toch de mogelijkheid hebben om extra's toe te voegen of te verkopen. Er wordt volgens mij teveel onderscheid gemaakt tussen de verschillende diensten waar mijn ervaring in het verleden als klantendienstmedewerker toch is om de mensen op de beste manier voort te helpen waar je nu in de kou komt te staan als nieuwe (oude) klant. 

0 pluimen
Highlighted
Leidende sjamaan

Re: Powerline telenet/orange

Ik heb ook jaren voor Telenet en proximus gewerkt op de klantendienst. Het zou inderdaad handig zijn dat je ergens op de IVR je nummer wat je moet ingegeven herkend zou worden zodat je via de routering weer verder kan gaan dan enkel de dienst facturatie. Ik weet van de medewerkers dat zij geen verkoop doen aan de telefoon , daar waar ik het ergens wel fijn vind dat ze het niet doen maar anderzijds een extra decoder inboeken is geen verkoop wanneer daar de klant om vraagt. Mocht je wel klant zijn dus gekend staan met je nummer kom je wel verder en kan je altijd een extra decoder aanvragen. In de winkel gaan ze je zeker moeten en kunnen helpen. 

   Patrick2 |    Wees wie je bent ,niet wie de wereld wil dat je bent! 
    Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
0 pluimen
Aspirant genezer

Re: Powerline telenet/orange

Toch effe een update : vandaag langs geweest bij de orange shop om een extra decoder aan te vragen doch hier gaat het ook niet. Kan enkel als je gsmnr. al aktief is op het netwerk zolang kunnen ze ook niets terug vinden zelfs al ken je uw klantennummer en refertenummer. Ondertussen zijn de simkaarten gearriveerd en heb het nodige gedaan om de nummerportering te starten hoop dan ook ten laatste morgen contact te hebben met de klantendienst om nog voor de installatiedatum as donderdag een extra decoder aan te vragen.

0 pluimen
Highlighted
Orange-werknemer
Orange-werknemer

Re: Powerline telenet/orange

Hey Movieman,

 

Even een tip.  Vergeet niet van de nodige bekabeling (coax van goede kwaliteit) te voorzien op de plaats waar je deze wil voor de extra decoder, dan kan de installateur deze voor jou aansluiten.  Best ook netwerkkabel die vertrekt van waar je modem moet komen te staan (kan draadloos voor het internet gedeelte ook, maar bedraad is nog steeds het beste).

0 pluimen
Highlighted
Aspirant genezer

Re: Powerline telenet/orange

Hey Tom,

Heb al een aansluiting op mijn slaapkamer er ligt zowel coaxkabel als utp-kabel doch deze gaat via powerline zou het ook liever anders zien maar heb toch op heden geen enkel probleem gehad heb er zelfs nog een switch op staan ik kijk tv via de digibox van Telenet maar ben eerder Netflixfan. Mijn huisbaas heeft niet graag vele gaatjes in zijn plafond vandaar. Toch bedankt voor je post.

 

0 pluimen
Highlighted
Aspirant scout

Re: Powerline telenet/orange

hey,

 

hoe heb je de telenet powerlines nu kunnen contecteren via orange ?

0 pluimen
Highlighted
Aspirant genezer

Re: Powerline telenet/orange

Als alles loopt zoals het hoort gaat dit werken zodra je de powerlines hebt verbonden met de modem. Je kan dan kiezen of je hebt een aparte verbinding met een ander WiFi netwerk of je kan dit regelen met wps. Zelf heb ik gekozen voor een apart netwerk met de Telenet WiFi powerlines omdat het geregeld voor komt bij mij dat het Orange WiFi netwerk van de modem zelf wegvalt. Te verhelpen door de modem terug te heropstarten. 

0 pluimen
Leden met de meeste pluimen