annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Storing: Mobiele internet werkt niet meer, werkt wel bij Hey Telecom

Topic gestart op: 04-04-24 21h14

Antwoorden: 14 antwoorden

VossyGamer
Ervaren verkenner

Storing: Mobiele internet werkt niet meer, werkt wel bij Hey Telecom

Sinds 18u30 komen er via de Allestoringen website erg veel meldingen binnen. (zie screenshot hieronder) Het mobiele internet werkt al enkele uren niet meer. Ik heb dit zelf ook getest, en het werkt inderdaad niet meer op toestellen met Orange simkaarten. Maar wat blijkt nu, op GSM's met een Hey Telecom simkaart (B-merk van Orange, op het Orange netwerk) werkt het mobiele internet wel nog zonder enige problemen, raar.

Ik vind het ook niet oké dat Orange voor de zoveelste keer de klanten niet informeert i.v.m. een nieuwe storing. Er zou al lang een bericht op sociale media geplaatst moeten worden, of d.m.v. een info bericht via SMS.

Hopelijk kan er meer uitleg gegeven over deze storing. Hoelang deze namelijk nog zal duren, en wat de oorzaak hiervan is. 

Labels (1)
0 pluimen
14 ANTWOORDEN 14
digiboy40
Leidende verkenner

Geen bericht ontvangen dat er werken zouden zijn op die dag...heb 2 GSM nummers bij Orange en de Flybox die werkte ook niet

0 pluimen
Pletse
Gewaardeerde genezer

Hey @VossyGamer ,

Er werden klanten verwittigd op 3/4 via sms dat er werken gingen uitgevoerd worden op 4/4 en dat dit voor storingen kon zorgen. Blijkbaar hadden de werken invloed op een groter gebied dan voorzien.

Sowieso zal Orange bij algemene storingen iets posten op sociale media, meestal veel te laat 😅, echter niet als het gaat om een regionale storing.

catronomix
Gewaardeerd verkenner

Intussen eindelijk in orde precies.

0 pluimen
Kvip
Aspirant scout

Dit is al een hele middag en avond, Dat is onverstaanbaar, dat dat probleem niet verholpen wordt op een korte tijdspanne 

0 pluimen
Leden met de meeste pluimen