annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

eSIM of nieuwe simkaart aanvragen voor zelfde nummer werkt niet ?

Topic gestart op: 25-07-24 16h31

Antwoorden: 6 antwoorden

bigMODDER
Leidende verkenner

eSIM of nieuwe simkaart aanvragen voor zelfde nummer werkt niet ?

@Totem 

Heb eens vraagje,

Is het normaal dat het niet meer lukt om een eSIM te activeren via de MyOrange app? Is dit een tijdelijk probleem? Want vroeger kon dat wel???

Ook het bekomen van een nieuwe simkaart ( voor zelfde nummer ) in je klantenzone , wat vroeger wel kon werkt nu ook niet meer , zijn er hier ook tijdelijk problemen?

 

Groeten

Labels (3)
6 ANTWOORDEN 6
bigMODDER
Leidende verkenner

Het fijt dat Orange hun dingen niet op orde heeft zegt ook genoeg over hun ... Bij een ander is dit geen probleem & zijn er pak meer beveiligen in het systeem.

0 pluimen
Josette
Wijze
Wijze

@bigMODDER  goedenavond, ik ben wel 

@Totem  niet.

Maarbij https://community.orange.be/t5/Tips-tricks-van-de-community/e-sim/ba-p/163699/jump-to/first-unread-m... is dat vermeld geworden.

Fijne avond.

Josette is ook een klant maar ... Vergeet niet om: pluimen te geven en/of als oplossing te markeren dank U klik eens op het blauwe woordje.
bigMODDER
Leidende verkenner

Ja dat heb ik gezien maar wat is de oorzaak dat dit niet meer werkt? Dit is terug stap achteruit ipv vooruit , dit was juist makkelijk als je van tel switcht via de app , waarom gaat dit dan nu niet meer? Is dit een tijdelijk probleem? Net als die aanvraag simkaart in klantenzone? In 1 van de laatste updates was er zelf verbetering in de Myorange app gedaan om Esim makkelijk over te zetten van 1 naar andere smartphone , snap dus niet dat dit ineens niet meer mogelijk is??

0 pluimen
patrick2
Wijze
Wijze

@bigMODDER 

Dit is geen tijdelijk probleem maar iets wat totaal eruit gehaald is. Deze beslissing is op hogerhand genomen binnen Orange wegens bepaalde oorzaken. Dus vanaf heden gaat dit niet meer en moet je naar een Orange shop gaan. 

Patrick2 | De eenvoudigste oplossing is vaak de beste!
Vergeet niet om pluimen te geven en/of als oplossing te markeren
Tomorrow is another day


0 pluimen
Leden met de meeste pluimen