annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Orange brengt de Eco-Sim op de markt !

Topic gestart op: 10-12-20 12h24

Antwoorden: 32 antwoorden

Totem
Grote Wijze
Grote Wijze
19 32 4,123

Orange brengt de Eco-Sim op de markt !

Ugh allemaal,

Totem heeft goed nieuws !

Enkele maanden na de lancering van zijn eerste Half ID-simkaarten, die door hun kleinere formaat al een jaarlijkse besparing van 2 ton plastic opleveren, gaat Orange Belgium nu nog een stapje verder door de allereerste simkaarten die gemaakt zijn van 100 % gerecycleerd plastic op de Belgische markt te brengen. De bestaande stock simkaarten zal vanaf vandaag geleidelijk aan plaatsmaken voor deze nieuwe generatie ecologische simkaarten.

En omdat deze nieuwe Eco-simkaarten aan de hoogste kwaliteitsnormen voor residentiële en B2B-klanten voldoen, zijn ze volledig futureproof en een toonbeeld van betrouwbare connectiviteit - ongeacht je gebruik en ongeacht je smartphone. Eerder dit jaar startte Orange Belgium al met de ondersteuning van de eSIM voor residentiële klanten, die het voor gebruikers met een compatibele smartphone mogelijk maakt om de simkaart die in hun toestel is ingebouwd te gebruiken. De volgende stap is nu om de simkaartproductie verder te stroomlijnen om zo de ecologische voetafdruk te verkleinen.

Ook in termen van CO2-uitstoot zou een volledige overschakeling naar Eco-simkaarten resulteren in een daling met 14 ton tegen 2023 voor de gehele simkaartlogistiek (grondstoffen en transport). Om een idee te geven, dat is het equivalent van het jaarlijkse energieverbruik van drie Belgische gezinnen. De nieuwe simkaarten zijn vanaf vandaag verkrijgbaar in alle smart- en conceptstores van Orange Belgium. Dit initiatief maakt deel uit van een bredere strategie om de impact van Orange Belgium op het milieu te verminderen. Zo is de totale CO2-uitstoot sinds 2006 met bijna 80% gedaald. Orange Belgium wil ook zijn resterende CO2-uitstoot met 30% verminderen tegen 2023.

Xavier Pichon, CEO van Orange Belgium: “Als verantwoorde telecomoperator zijn we er heilig van overtuigd dat technologie, indien juist ingezet, kan bijdragen tot een betere wereld. Met deze nieuwe generatie simkaarten gaat Orange Belgium wereldwijd voorop in de strijd naar een duurzamere bedrijfsvoering. Het is voor ons een manier om onze milieuvoetafdruk verder te verkleinen, naast de andere belangrijke inspanningen die we leveren om ons energieverbruik, onze CO2-uitstoot en onze afvalproductie te verminderen.”

Totem en de geesten waken over jou !

Totem

32 Opmerkingen